Såg och Sol

Tänkte såga lite grejer samt ge ett par andra grejer en fet jävla SOL!

SÅG!
1. Tråkiga människor, fy usch för folk som endast är en del av inredningen!
2. Wannabies bloggare som på något konstigt sätt fått för sig att dom ska bli stora igenom att skriva om saker som någon annan gör bättre!
3. Folk som tror alldeles för bra om sig själva och gärna säger det också!
4. Äcklig mat, behövs någon förklaring så testa gärna att äta äcklig mat!

SOL!
1. Hysteriskt sex med en hysterisk kvinna!
2. Discovery Channel, en jävligt underskattad kanal ovs tidpunkt!
3. Att en närstående person till mig kanske ska bosätta sig i Las Vegas för ett tag, kan bli ytterst trevliga resor till andra si!
4. God mat, behövs någon förklaring så testa gärna att äta god mat!

Cheers from LEEK!

sheeet

Trodde dom skojja men de va sant, han i gaybloggen e fan gay! Trodde aldrig att han va det tyckte han hade fet skön stil!!!!!

Han är enligt insidertips även hemlös och utskickad från sitt hem..

Efter att ha kollat upp med diverse källor berodde det hela på att resterande familj helt enkelt tröttnat på att ha en bög i hemmet och pågrund av det gavs han 2 val, bo kvar å sluta sug kuk eller sug kuk och tälta i Tanto... Då de flesta vet att bögar är ett par kilogram efter i skallen valde han alternativ två och tar numera femtio spänn för att suga kuk bakom valfritt träd ute i grönskan, detta betyder självklart att bloggen lägs ner och en ny supergay ploppar fram i bloggvärlden inom kort..


Tack å hej leverpastej /Leek

Rätt trevlig tjej den där Beyonce endå...


Hockeyomklädningsrum!

Tänkte berätta lite om hur det kan se ut i ett hockeyomklädingsrum efter tex en träning men sen kom jag ju på att what's happens in omklädningsrummet stays in omklädningsrummet så det sket sig ju...

Men lite kan jag ju berätta..

Hockeyomklädningsrummet är lite som en timmes terapi, det är där man snackar skit om gummor man dragit över förra helgen och man kan även tala ut om problem men då får man ju självklart finna sig i att bli kallad saker som (bög, kärring, fjolla, bajspackare osv) att även få en ordentlig fralla på axeln eller en hyvel i nacken så det står härliga till får den som talar ut om värdsliga problem helt enkelt räkna med... Men en gång eller annan kan det faktiskt hända att nån kommer fram, slänger ur sig en schyst kommentar och ger än en lätt klapp på ryggen men dessa gånger är lätträknade under en säsong och då är det troligtvis något mer än ett värdsligt problem.
Detta låter kanske konstigt men om det är någon dag man bör komma ner och träna så är det definitivt på en fredag eller lördag för då lever omklädningsrummet på riktigt, att misslyckas med att hitta en fest till kvällen under en träning på en fredag eller lördag är som att misslyckas att få frassen att ställa sig upp samtidigt som man kollar brasilianska vollyboll landslaget live. Med andra ord fullständigt omöjligt sålänge du inte är bög men då spelar du iofs inte hockey.. fredag/lördag träningar/matcher är med andra ord helt perfekta, du kanske ska ut på krogen med några ruggigt sköna snubbar du känner men har ingen förfest?! Inget problem för du tar helt enkelt bara med dig din påse med enormt självförtroende och slänger in den i kylen sen kör du träningen, kommer in i omklädningsrummet kryddar lite lätt om vad du ska göra senare inatt med gumman du har kirrat för kvällen sen hoppar du in i duchen lite snabbt, hämtar påsen ur kylen och sätter dig i bastun med några andra i laget som inte heller hade nån förfest till förfogande! Inga konstigheter som Färjan-Håkan hade sagt... Aaa vad finns det mer att berätta om? Ni kanske tror att alla hockeyspelare i ett omklädningsrum bara sitter å hunkar sig och slänger ur sig riktigt äckliga kommentare men det är inte riktigt sant för efter varje träning så är det alltid någon hjälte i laget som sätter på 104,7 dvs Lugna favoriter och ett helt omklädningsrum med fullständigt efterblivna sångröster brister ut i allsång till Ronan Keating - Time after time. Det hela slutar med att alla häcklar varandras sångröster tills nästa superlåt går igång och det är dax för en ny omklädningsrumsalsång.

Något annat som försigår i ett omklädnigsrum är bötessystem, tänkte ta upp ett par grejer man absolut inte får göra. Är inte hundra på den exakta kostnaden för dessa snesteg så skippar helt enkelt det...

Saker man inte bör göra om man inte är äckligt tät dvs...

Lämna fartränder på toan
Tjaffsa imot ifall man fått böter
Ha på mobilen under samling
Pissa i duschen
Glömma kvar utrustning/utrustningen till bortamatch
Klippa naglarna i omklädningsrummet
Ha oreda på sin plats
Och så mycket mer...

Finns ju massa mer att skriva om men jag varken orkar eller vill skriva mer så byebye /Leek


Ronan Keating

Time after time


Dagens outfit!

Lovade ju att modeblogga så vafan lixom!

Kör lite avslappnad stil idag eftersom jag är snuvig och trött (jävligt knackig uräkt för att vara bakis. Även det en sjukt dålig uräkt eftersom jag sitter precis som jag gör nu 90% av tiden jag är hemma ovs hur jag mår...).

I alla fall uppifrån och ner!

1. Vit linne inköpt på HM sommaren 2007, eget tryck på både fram och baksida. Kan läggas till att linnet inte riktigt är vit längre då jag inte har haft någon tvätttid sen sommaren 2007.

2.  Ruggigt käcka BjörnBorg fillingar som jag fick i julklapp 2008. Fillingarnas färg är av någon beigegrön färg kommer inte ihåg om det är samma färg som när jag fick dom.. Dom har även ett oklart hål där bak och sitter slappt runt midjan då resåret inte rikitigt är vad det va!

3. Svart Nike-strumpa på vänster fot och barfota på höger då jag inte kunde hitta den andra i morse.

Frillan är enormt stylad efter metoden "låt kudden göra jobbet under natten"..

Aaa det var väll allt /Leek

modebloggare...

Man får skriva om vad fan man vill (nästan), man får läsa vad man vill, det är fine. Men då har jag också rätt att bli upprörd över vad jag vill. Kan man bli upprörd över att kvinnor är ute och pimlplar rödvin på torsdagar istället för att sköta om hemmet och ungarna, som en gammal gubbjävel skrev en insändare om, då kan jag bli skogstokig på modebloggare. Eller i alla fall deras totalt inkompetenta och labila läsare.

Vart fan har världen tagit vägen när 100 000 tals människor läser om en inte ens myndig tjejs råd om en "ny sjukt trendig och chic rosa kjol med rosa volanger som är sneskuren?". Jag förstår bara inte varför det är intressant?

Jag hatar alla modebloggarläsare innerligt för att hur kan man orka bry sig att läsa om någon man inte känner, aldrig träffat eller ens sett gå förbi på stan, om vad dem köpt, vad dem har på sig och vad som är "helt passé"? Jävla skillnad om någon frasse man känner kommer med en sjukt läcker t-shirt som man kan köpa likadan men i en annan färg.

Jag vet precis vad jag tycker om kvinnliga modebloggare, exakt vad jag tycker! Och det vågar jag även uttrycka mig i skrift, tyvärr är det inte så med manliga modefrassar. Dem vågar knappt höja ett finger åt Guccis nya badräkt i 100% aluminium utan att få bajs på posten av Gudrun "Fittstimsalkisen" Schyman. Okej, blondinbella har gjort något riktigt smart drag genom att ta vara på inkompetensen hos dem totalt intelligensbefriade, svårt förståndshandikappade, sinnesslöa, imbecilla, svagsint kretina modebloggar-läsarna med inte bara en utan en hel OS godkänd simbasäng med extra kromosoner, de är tillräckligt pantade för att man kan kunna köra igenom deras skallar i pantmaskinen på konsum och faktist få ut 50 öre, men det är egentligen inte dem jag vill sätta mig på och sträcka ut ett hånande finger. Det är wannabiesen som får min mage att vända sig in och ut. De är dem som man av pantmaskinen får hela 4 spänn av. Dem som tror sig kunna bli nya blondinbella genom att skapa sin egen asknackiga modeblogg, länkar från sin msn och sen tror att dem har något speciellt att erbjuda mer än knackiga amatörfoton på sig själva i flickrummet, omringade av gossedjur och rosa fondväggar, iklädda  SSS mjukisbyxor, ett vitt linne, fejkprada glajjer och ett stycke putande läppar som kan få paradisehotell Olinda så avudundsjuk att hon skulle kunna lägga in sig på ytterligare ett gäng plastikoperationer.


Jag anser att ni som följer modebloggar slaviskt ska antingen skaffa er ett ordentligt liv istället för drömma, eller göra vår värld en stor tjänst genom att gemensamt samlas på Västerbron och ta ett kollektivt självmord. Jag vet att det skulle bli ett jävla problem, för era Louis Vitton-kjolar inte är vattentåliga. Men tänk på att det är för en god sak och att ni gör världen till en bättre plats för guds skull! När jag tänker efter så läser mitt geggveck i stort sett alla modebloggar. Jag uppmanar dig här och nu, skaffa ett liv, annars så tar jag ditt!

Inte undra på att tjejer (framförallt) har dåligt självförtroende! Där bakom skärmen sitter en blond brutta med pushup kastruller och enorma glansläppar som man inte ens hittar hos de största kvinnorna i Afrikas djupaste djungel och visar vad hon köpt. I och med att hon får sponsring av att säga att någonting är "chic" "inne" eller "lovely" så vet man egentligen inte vad hon tycker? Hon kanske tycker att det är skitfula saker, men för 25.000 spänn rakt in bolaget så kan man väl ändå vara lite ambivalent. Men då är de ju hennes läsare hon lurar. Jag tycker att modebloggar är skit men det är en bra business. Precis som Nigeriabreven. De luras, men där tjänar de också pengar. Eller "sol och vårare".


Man börjar ju undra om det finns någon Modeguru/gud som är så full i fan och bara driver sönder modevärlden. Att han hittar på helt sjuka utstyrslar som kändisar börja bära, och sen vi vanliga döda. Sen så sitter han på sitt berg i Tibet och skrattar röven av sig. Han skulle kunna få designers att tro att det senaste inom mode är att gå på två trästyltor iklädd ballerinakjol och flytväst med en använd bajsblöja över huvudet och pilotbrillor. Och sen skulle Paris, Lindsay, Klum och Blondinbella bli så dygnsura i trosorna av upphettsning att det skulle kunna hindra torkan i Sahara-öknen för all framtid och lite till. Och sen skulle alla andra människor som inte har något eget tänkande eller åsikter tycka att "Åh shit, har du sett Paris senaste!? Fyfan vad chic!" och börja välja mellan Louis Vitton och Armani-blöjor och döda för att få den senaste Marc Jacobs styltkollektion.


Jag menar, har man redan sett detta på catwalken är det inte långt ifrån!För övrigt funderar jag på att starta en modeblogg bara för att:

Jag har på mig samma jeans som jag haft i snart tre år. Dem är urtvättade och har ett stort hål mellan benen som passar bra på fyllan för en spontan snabbpink i papperskorgen. Diverse fläcker på låren går att urskilja, byxan är full av minnen. Fernet från Värdshuset, glass från Smögen och Findus burkköttfärssås från i torsdags. Om jag ska sätta mig bekvämt på tåget med benen i 90 grader så stiger byxslutet från skorna upp till mitten av vaderna. Byxorna införskaffade av min vän när jag inte hade några andra kvar.


När jag tvättar dem får jag gå runt i mina kalsonger. Kalsonger jag återanvänt (hämtat ur tvättlådan) tre gånger i rad nu. Märket är lite av en mystik, det finns nämligen inget! Jag vet dock att jag hittade dem i fyndlådan på ÖB!


Dem svarta strumporna jag bär kommer från ett trendigt italienskt företag vid namn Diadora. I alla fall den ena. Den andra är en vanlig grå Intersport strumpa med det innovativa hålet vid stortån. Strumporna kommer vanligtvist med resår, men har som sig bör, gått av. Undersidan är som sig bör helt svart av sot och diverse chips-smulor.


På överkroppen bär jag min enda  matchens-lirare t-shirt, den är från den ärofylda turneringen turex cup, anno 2000. Den har snart klarat 1000 tvättar och är still going strong.

Men jag har en känsla över att ingen skulle läsa detta? Troligtvist har jag rätt också. Tack för mig..
/LEEK

nya brillor...

/LEEK

Smaaart!

Igår gymmade jag, det gick bra jag pumpa på och körde riktig hårt vilket var jävligt skönt efteråt!

Idag vaknade jag upp med fruktansvärt möra ben egentligen ingen större träningsverk utan dom känndes bara tunga, otympliga och totalt slutkörda.

Idag hade jag även ispass på kvällen, det gick åt helvete!! Min explosivitet i bena var försvunnen och hade tagit en redig kaffepaus, jag åkte runt på isen utan någon som helst kraft i benen och det känndes välldigt skumt för i övrigt kändes det bra. Jag var pigg och huvudet hängde med men benen släpades längst isen...

Imorgon har jag match eller typ inte för jag va en idiot, en fullständigt störd idiot som fick för mig att mörda mina ben två dar innan match när jag inte kört ben på ett bra jävla tag så nu känns det tveksamt ifall det blir game imorgon för om det känns likadant imorgon på isen som det kändes idag finns det ingen anledning att spela då jag inte ens får ut 30% av min kapacitet........

Ååååååååååååå JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!!! VILL BARA GRÄVA EN JÄTTE STOR GROPP, LÄGGA MIG DÄR OCH BE ATT NÅN FYLLER IGEN GROPPEN MED MIG I......

Leek

jobba...?

Började jobba för sissodär en timme sen men är så fruktansvärt trött att jag hoppar första lektionen, brukar endå vara så lungt på morgonen. Så nu sitter jag här vid frukostbordet och äter en riktig frukost för första gången på ett bra jävla tag! Känns bra och det får mig att fundera över ifall man borde gå och lägga sig tidigare så man orkar upp på morgonen och i fortsättningen också kan äta frulle utan att behöva skita i första lektionen varje morgon för det lär ju inte funka i längden...

Aja ska väll lyssna på lite musik, äta upp min yoghurt och sen sätta mig i bilen för att åka till sätra och hjälpa till lite lätt på idrottslektionen..

Funderar också på att dra till vegas i helgen och vinna en jävla massa pengar så jag blir ekonomiskt oberoende, säljer allt jag äger idag drar till vegas imorgon och sätter varenda korvöre på rött på lördag sen åker jag hem igen på söndag å börjar troligtvis knega igen på måndag fattigare än någonsin!

Tjännnahopp /Leek

80-85 kg

Funderar på att ligga på 80-85 vältrimmade pannor till julen för att sen ligga runt 85-90 till nyår efter mycke godsaker under julen :D

Hård träning blandat med lite suspekta piller som låg på min plats i omklädningsrummet idag är tanken för att målet ska uppfyllas.. Återkommer med hur det gått runt 24 december!!!

tjuuuuhuuu /Leek

RSS 2.0