Dog!

idag dog jag lite! Inte tillräkligt för att ramla ihop och aldrig igen vakna men tillräkligt för att känna smärtan och det är ju nästan värre... Mitt älskade Hammarby lämnade idag finrummet allsvenskan för att flytta ner till det lite mindre glamorösa superettan och det känns så jävla jobbigt! jag har under hela sässongen känt att det har varit ett helvete men att vi skulle åka ut har aldrig funnits på kartan i min skalle! Så jävla förbannad och ledsen och jaa helt tom och allt detta för ett jävla fotbollslag!! imorgon tänkte jag supa mig full asso sådär full full ni vet! riktigt varför vet jag inte men kör på en gammal slag dänga " jag är bara lyckig när jag dricker"..

so long /leek

Krut Gubben!

Den här snubben är en föredetta elitidrottare inom de flesta idrotter och samtliga på den högsta nivå som du kan utöva utan att kroppen faktiskt kollapsar och själv trycker in OFF-knappen för att den fått nog. Men detta var dåtid nångång runt 50-talet, ungefär samtidigt som folk faktiskt hängde i folkparkerna och dansade till fräcka dansband för att sen köpa chokladlotter och kasta bollar på tomburkar mellan allt dansande! Idag är altså krut gubben runt 70-80 år men kör hårdare än någonsin, han fullständigt spräcker allt och alla så lekande lätt att man kan tro att han heter Clark Kent i passet. Krut gubben har sina rutiner som han alltid följer tex. han startar varje morgon med en liten löprunda (minst 3 mil beroende på dagsform), efter löprundan har hans underbara fruga ställt upp och bakat bröd hela morgonen åt sin lilla krut gubbe, hon har självklart kokat gröt åt gubben sin också för det är nåt han verkligen älskar. Efter frukosten är det dags för lite trädgårdsarbete, nu gäller det inte att pilla bland några jäkla lökar, fikusar eller annat larv utan här ska grävas, hamras och springa runt med en skottkärra full med skrot och dylikt. Snart är det dags för en riktigt stor portion med husmanskost innan det bär av till gymmet ett par gånger (Aaa jag sa ett par gånger, för krut gubben han nöjer sig inte med bara ett besök på gymmet om dagen utan minst 3-4ggr).
Krut gubben är med andra ord en riktigt seg gubbe med en enorm uthållighet, träffar du han på gymmet eller någon annan stanns så stanna upp å fråga om han vill tävla lite men va berädd på att förlora ovs gren för krut gubben kommer troligtvis bara garva lite lätt åt dig, nicka nonchalant för att sedan piska dig så fullständigt att du blir förbluffad hur någon som ser ut som 100 springer snabbare baklänges än Bolt springer framåt.

tjuuuhuu /Leek

Fejk?!

En polare sa till mig att "sann kärlek" inte finns för tillslut tröttnar man för så roligt som det var i början blir det aldrig igen. Han har nog fan rätt eller har både han och jag fel?! Nej de e klart vi inte har.

Tittade förbi gymmet häromdagen föresten, Mmm jag tittade har faktiskt läst rätt mycke psykologimanupulativahjärntvättar böcker på sistonde något jag varmt rekommenderar till alla er där hemma! Och i dessa böcker står det överallt att tankar är viktigare än vad man gör så jag har helt enkelt börjat titta på vikter och målat upp snuttar i hjärnan där jag kör riktigt hårt, om detta funkar återstår att se men ifall det gör det så är jag en riktig jävla banbrytare...
Aaa iaf nått med gymmen som är så hilmla roligt är att se alla som gymmar detta är så fruktansvärt roligt, definitivt roligare än att gymma isäg så förjävla roligt att jag skulle kunna tänka mig det som ett jobb (att kolla på folk som gymmar). Tänkte därför starta en bloggserie där ni får möta ett par st utmärkande gymtyper som ofta visar sig på gymmen i vårat avlånga land!

Jag börjar med Mega Bratten för att i nästa avsnitt istället snacka om den energiska Krut Gubben!!

Mega Bratten
Mega bratten finns på alla gym, han går runt som om han ägde stället iförd ett par tajta shorts och ett skräddarsytt linne, på hans huvud ligger precis varenda hårstrå rätt och självklart bakåt lite lätt vågigt sådär! Hans überperfekta solariebränna lyser upp gymmet såpass mycket att när han är där kan gymmet spara pengar igenom att släcka ner utan att någon ens skulle märka att glödlamporna i tacket hade slocknat. Han tränar två typer av muskelgrupper frenetiskt (bröst och biccar) dessa muskelgrupper är så snygga att hans mobiltelefon ringer varm från hollywoodhunkar som frågar efter råd. Att han bara tränar dessa målgrupper skapar iofs problem då helheten på han kroppsbyggnat mest liknar en pelikans med den massiva överbodyn och de smala benen som man förundras över hur dom orkar bära upp överdelen överhuvudtaget. Men vad spelar detta för nån roll när mega bratten bara med en lätt fingerknäppning och ett leende kan få vilken brud som helst att rodna så mycket att hon får smörja in hella fejjan med idominsalva. Avslutningsvis kan man säga att Mega bratten glider runt på gymmet och bara är den han är helt enkelt, folk stör sig på han men det rör han inte ryggen för innerst inne vet han iaf själv att han är bäst och vackrast på gymmet och detta enorma självförtroende lyser igenom såfort han får syn på en spegel för då fastnar han och blir kvar där och studerar sitt magnefika utseende så länge att Megan Fox hinner få hängfrassar, det ända som får Mega bratten att lämna spegeln är anting tanken på att han förlorar tid på att bygga snyggare och mer perfekta bröstmuskler eller att han får syn på en übersnygg brud som han måste vända sig om och le till!

Over and out /Leek

RSS 2.0