No way back!!

I don't know how else to put this
It's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight
My muscles feel like a melee
My body's curled in a U-shape
I put on my best but I'm still afraid

Propped up by lies and promises
Saving my place as life forgets
Maybe its time I saw the world

I'm only here for a while
But patience is not my style
And I'm so tired that I gotta go

What am I supposed to hide now?
What am I suppose to do?
Did you really think I wouldn't see this through

Tell me I should stick around for you
Tell me I could have it all
I'm still too tired to care and I gotta go

Leek

FREEDOM!!!

Det finns verkligen ingen film på denna jord som är eller någonsin kommer att bli bättre än vad Braveheart så ere bara! Braveheart spelades in 1995 snart 15 år sedan men varje gång man ser den känns det som att den lika gärna kunnde ha släppts på dvd förra veckan, den är så underbart bra och Mel Gibson som har gjort ett X antal bra filmer är på topp i denna rulle. Bara älskar allt med den och vad hela storyn står för!

När jag väl sitter här och skriver kan jag ju poängtera att Eriksdalsbadet fan har blivit ett zoo, var där idag och tog det lite lugnt och jag var fan ensam svensk på stället borträknat från mina två polare jag var där med. Riktigt tråkigt då jag inte vart där på ett bra tag och det var inte så jag mindes det som...So long from LEEK!

Fly on your way like an eagle!

Vaknade klockan 6 imorse eftersom mitt fönster hade vart så pass öppet så morgonsolen träffade mig rakt i ögonen, jag var inte speciellt trött trotts att jag även inatt hade svårt att somna och inte slocknade förens 3 någonting. Jag gick upp å åt frulle för mig själv och verkligen njöt av tystnaden jag hatar att prata på morgonen jag vet inte varför men tycker bara att det är så jävla skönt att sitta för mig själv på morgonen å bara fundera på allt som rör sig i skallen.

Aja kanske ska komma till varför jag valde den rubriken jag valde och det är iaf en del av refrängen på en Iron Maiden låt jag satt å lyssnade på efter frukosten och ibland känner jag verkligen hur jag skulle vilja vara en stor och ståtlig örn. Jag skulle bara vilja flyga iväg högt upp å känna friheten å slippa tänka på alla bekymmer som finns och hela tanken fick mig att fundera på min framtid och vad fan jag ska göra med mitt liv. För ett litet tag sen bestämde jag mig för att fortsätta med vad jag gjort sen jag va 4 år dvs att spela hockey och när jag för några veckor sen fick reda på att jag får fortsätta på mitt jobb efter sommaren så känndes det som det rätta valet att jobba och fortsätta med hockeyn men efter två dagar och två nätter av tänkande för jag har verkligen tänkt i 48 timmar nu, har knappt sovit ett piss och när jag sovit har jag drömt om allt som hänt den senaste tiden och hur min framtid kan se ut.
Jag vill ut och se världen, jag vill ut och njuta av mitt liv, jag vill inte vara en i mängden, jag vill väckla ut mina vingar och bara flyga iväg, jag vill lämna alla bekymmer hemma och leva ett helt annat liv, jag vill helt enkelt känna friheten att bestämma över mitt eget liv. Frågan är bara hur jag ska göra detta, först funderade jag på att bara spara massa pengar och sen sticka till vintern men jag vill ha mer. Jag vill vara borta ett år kanske två eller ännu mer så nu funderar jag mer på att jobba utomlands, vart vet jag inte riktigt men Australien är ett alternativ jag har i tankarna iaf. Aa skitsamma efter att ha skrivit allt detta känner jag mig bara trött i huvudet samtidigt som jag egentligen kommer på mig själv med att inte ha en aning om vad jag vill mer än att jag faktist bara vill må bra eller iaf bättre än vad jag gör nu, känner mig som en jävla känslo-jojjo...

Maybe its time I saw the world /LEEK...

Strul med sömn!

Inatt hade jag sjuka problem med sömnen, jag kunde först inte somna övehuvudtaget kändes som om hela hjärnan skulle sprängas jag hade så många grejer jag funderade på. Tillslut bestämde jag mig bara för att kliva upp sen hällde jag upp ett stort glas med vatten och satte mig på balkongen där satt jag nog i en timme helt tyst och bara lyssnade på allt som hände utanför. De va skönt att bara sitta ner å nästan inte tänka på nått utan bara sitta, dricka mitt vatten och lyssna på en vilsen mås uppe på hustaket. Självklart fanns vissa av dom tankarna som höll mig vaken från början i mitt bakhuvud men jag varken orkade eller ville tänka på dom...

Sen efter att jag hade suttit på balkongen i ungefär en timme så gick jag tillbaka till sängen för att hitta lite sömn och det gick väll sådär måste jag säga, jag hade en händelserik natt i drömmarnas värld. Vad jag drömmde om spelar väll egentligen ingen större roll men kan väll säga så mycket som att det jag drömmde om hade mycket med vad som höll mig vaken från början att göra. Nää fyfan ibland vore det skönt om man bara kunnde stänga av hjärnan å slapp behöva känna några känslor iaf för en kort stund!

So long /LEEK

Såg och Sol

Tänkte såga lite grejer samt ge ett par andra grejer en fet jävla SOL!

SÅG!
1. Folk som petar sitt finger i ens skrubbsår utan att ens känna än!
2. Folk som dricker Arboga 10,2 öl mitt på dan!
3. Folk som hoppar framför tåg så man själv och hundratals andra sitter fast mitt i ingenstanns i en evighet!
4. Folk som tar självmord över huvudtaget, fegisar!

SOL!
1. Solen som kommit på besök i Sverige får en fet SOL av mig!
2. Första doppet i Årstaviken var en kall chock för kroppen men det var samtidigt underbart efter en mils löp!
3. Två feta glas med kallt vatten efter löpet!
4. Sveriges U21 landslag, underbart att se ett svenskt landslag i fotboll som faktist vill spela fotboll!

Finns mycket mer att både såga och att ge en sol men det får bli en annan gång!

Cheers from LEEK!

Ajax nästa för Berg! eller?

Enligt aftonbladet så ska Marcus Berg i princip vara klar för Ajax och jag har väll egentligen bara två saker att säga om detta.

1. Aftonbladet är väll inte precis den mest trovärdiga källa i denna värld.

2. Känns både roligt och lite skrämmande att han ska gå till Ajax. Roligt för jag gillar Berg, tycker om hans sätt att spela och tycker att han har en enorm potential att bli en stor målskytt i Europa. Men det som skrämmer mig är att jag har sett spelare med liknande bakgrund gå till Ajax för att sedan försvinna och ha svårt att hitta tillbaka till tidigare form, jag skulle bli betydligt gladare om han går till en mittenklubb i någon av topp3 ligorna i Europa (England, Italien, Spanien).

Cheers from LEEK!!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/holland/article5418684.ab

Robin Söder, Sveriges nya stjärnan?

Ja enligt någon enkät så ska Robin Söder bli våran nya stora stjärna, jag vet inte om jag är beredd att hålla med faktist.
Jag menar inte att grabben är dålig på nått sätt men tycker det finns större löften inom fotbollen. Om man läser artikeln på Aftonbladet är det först och främst Rasmus Elm och Emir Bajrami som näms som utmanare till Söder men jag personligen tycker att man har missat Martin Olsson. Han är en enormt skicklig spelare som alltid sliter och tar rätt beslut på banan samtidigt som han är välldigt skicklig med boll och följer med i anfallen på ett utmärkt sätt. I Martin Olsson har vi en storspelare som kommer betyda mycket för A-landslaget bara han kan få hålla sig borta ifrån skador.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/landslagsfotboll/u21em/article5416083.ab

Två välldigt bra låtar om jag får säga!

Skön låt från Ras Cricket.


I min mening en ännu skönare låt, denna gång ifrån Ston Sour.

Inside Man

En jävligt bra film som handlar om ett bankrån som utvecklas till en katt och råttalek med förjävla oväntade vändningar mellan en riktigt skön rånare, king-polis, äcklig gammal bankschef, korrupt borgmästare och en äcklig stöddig brud...

För er som inte har sett den säger jag bara Sätt på skiten och njut i två timmar!


                                          


Cheers from LEEK!!!

MUGSHOT


Såhär kan det gå om man säljer knark
mitt under en klipptid.....

Tänkte skriva lite om snubben men pallar fan inte så jag låter bilden tala sitt klara språk ist!

/LEEK

Italien VS Brasilien

Det var länge sen jag såg en så bra fotbolls match som matchen mellan Italien och Brasilien idag. Den hade det mesta mål, spelövertag, finter, närkamper, glöd mm. Det enda man egentligen kan klaga på är väll att det bara var ett lag som stod för alla dom sakerna och det var Brasilien dom vart helt sjukt jävla bra idag samtidigt som Italien var enormt tama men det har dom ju varit igenom hela turneringen (conferations cup). Ursäkta alla Italien fans men erat landslag borde fan gå i pension dom orkar ju knappt värma upp utan ett antal syrgastuber vid kortlinjen för säkerhetskull...

Aja det va en bra match iaf och det var kul att se primadonnorna åka på tok pisk av Brassarna sen var det välldigt kul att USA gick vidare också Grattis!

/LEEK

AIR FRANCE 447

Jag fattar seriöst inte vad det är frågan om? Hur fungerar dagens teknik egentligen...

I dagens samhälle kan man hitta en indie som sitter i en grotta i afganistan och ta fast han för barnpornografi, hur funkar detta? Jo igenom att han har lämnat spår i form av ip-nr osv vilket gör det möjligt att veta var han sitter och småhäckar med brallorna vid knäväcken och handen på helt fel ställe när man kollar på små nakna barn.
Detta är ju sjukt jävla bra egentligen och visar ju klart och tydligt att vi idag är jävligt duktiga på att hitta saker!

Och efter att ha det överstående i åtanke kan man ju fan fråga sig hur i helvete man inte kan hitta ett plan stort som en fotbollsplan? Har man glömt bort att det kan vara bra om flygplanets delar kan skicka ut nån typ av signal som gör det lite lättare att hitta planet för tydligen är det ju bara den så kallade "black boxen" som för övrigt inte alls är svart utan röd iaf det är bara den på planet som sänder ut signaler. Och vid en olycka som denna så sprids ju planet rätt ordentligt och bara för att man hittar "black boxen" så hittar man ju inte kroppar och vrakdelar som kan vara bra att hitta. Jag menar bara att det finns en del att jobba på...

Något annat som är jävligt underligt är det där med alla sms som skickades ut ifrån passagerare, dom lyckade med att skriva saker som (jag älskar dig, du finns i mitt hjärta, hälsa alla att jag älskar dom mm) men två välutbildade piloter i planets cockpit lyckades tydligen inte med att trycka på en knapp för att sedan säga MAYDAY, MAYDAY och vad det var som strulade.

/LEEK

RSS 2.0