Fejk?!

En polare sa till mig att "sann kärlek" inte finns för tillslut tröttnar man för så roligt som det var i början blir det aldrig igen. Han har nog fan rätt eller har både han och jag fel?! Nej de e klart vi inte har.

Tittade förbi gymmet häromdagen föresten, Mmm jag tittade har faktiskt läst rätt mycke psykologimanupulativahjärntvättar böcker på sistonde något jag varmt rekommenderar till alla er där hemma! Och i dessa böcker står det överallt att tankar är viktigare än vad man gör så jag har helt enkelt börjat titta på vikter och målat upp snuttar i hjärnan där jag kör riktigt hårt, om detta funkar återstår att se men ifall det gör det så är jag en riktig jävla banbrytare...
Aaa iaf nått med gymmen som är så hilmla roligt är att se alla som gymmar detta är så fruktansvärt roligt, definitivt roligare än att gymma isäg så förjävla roligt att jag skulle kunna tänka mig det som ett jobb (att kolla på folk som gymmar). Tänkte därför starta en bloggserie där ni får möta ett par st utmärkande gymtyper som ofta visar sig på gymmen i vårat avlånga land!

Jag börjar med Mega Bratten för att i nästa avsnitt istället snacka om den energiska Krut Gubben!!

Mega Bratten
Mega bratten finns på alla gym, han går runt som om han ägde stället iförd ett par tajta shorts och ett skräddarsytt linne, på hans huvud ligger precis varenda hårstrå rätt och självklart bakåt lite lätt vågigt sådär! Hans überperfekta solariebränna lyser upp gymmet såpass mycket att när han är där kan gymmet spara pengar igenom att släcka ner utan att någon ens skulle märka att glödlamporna i tacket hade slocknat. Han tränar två typer av muskelgrupper frenetiskt (bröst och biccar) dessa muskelgrupper är så snygga att hans mobiltelefon ringer varm från hollywoodhunkar som frågar efter råd. Att han bara tränar dessa målgrupper skapar iofs problem då helheten på han kroppsbyggnat mest liknar en pelikans med den massiva överbodyn och de smala benen som man förundras över hur dom orkar bära upp överdelen överhuvudtaget. Men vad spelar detta för nån roll när mega bratten bara med en lätt fingerknäppning och ett leende kan få vilken brud som helst att rodna så mycket att hon får smörja in hella fejjan med idominsalva. Avslutningsvis kan man säga att Mega bratten glider runt på gymmet och bara är den han är helt enkelt, folk stör sig på han men det rör han inte ryggen för innerst inne vet han iaf själv att han är bäst och vackrast på gymmet och detta enorma självförtroende lyser igenom såfort han får syn på en spegel för då fastnar han och blir kvar där och studerar sitt magnefika utseende så länge att Megan Fox hinner få hängfrassar, det ända som får Mega bratten att lämna spegeln är anting tanken på att han förlorar tid på att bygga snyggare och mer perfekta bröstmuskler eller att han får syn på en übersnygg brud som han måste vända sig om och le till!

Over and out /Leek

Kommentarer
Postat av: melina

ncienice..vadgör du

2009-10-08 @ 12:41:44
URL: http://stocklyn.blogg.se/
Postat av: emma

hoppas du har en bra kväll? / fröken bitterfitta

2009-10-08 @ 23:51:32
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-10-09 @ 13:14:54
Postat av: Jah

har precis slutat jobba ;D

2009-10-09 @ 13:15:23
URL: http://stocklyn.blogg.se/
Postat av: emma

tack för det ;) vad hittar du på idag?

2009-10-09 @ 16:19:43
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0