Krydd eller inte??

Bra fest? Hur är en bra fest? hur är en bra utgång? vad är det bästa med en festkväll??

FÖRFEKKKKKKKKKEN, den är alltid bra och alltid bättre än själva utgången!! Med andra ord alltid bäst!!!

Förfekke är underbara, man sitter där med boysen å snackar skit om tajta gummor man satt osv! Man kryddar oftast också någor fruktansvärt, egentligen bara för att det ska bli lite roligare jag menar alla vet ju att man ljuger lite grann och det är inte precis något man hymmlar med men vafan de blir ju inte kul annars...
Jag har efter en tids levande på denna jord insett att brudar hatar krydd och att dom troligtvis tillhör någon typ av hemlig rörelse med namnet "kryddmördarrörelsen" eller något liknande.

Skillnaden på krydd med brudar inblandat och krydd med endast sköna snubbar inblandat!!:

Den riktiga sanningen: Jag och min brud var påväg hem från krogen och när vi kliver på tåget som går ifrån östermalmstorg hem mot mig så sätter vi oss framför två killar som är lite lätt förfriskade och verkar må lite dåligt av dom hastiga inbromsningarna. Den ena ser ut att hålla på att spy men lyckas hålla spyan inne medans den andra säger nått i stil med att den andra är färsk sen går dom av på nästa station och vi åker hem, inte mer med det...

Krydden ska dra igång med flickvännen närvarande: Fan boys ni vet förra helgen när jag och gumman drog hem från krogen så var jag fan med om det sjukaste på länge!! (Gumman sticker in med -Vadå vad var det som va så sjukt, hände väll inget speciellt?). Låtsas som ingenting och gör det bästa för att återfå boysens uppmärksamhet, JOOOO det var helt sjukt!! Vi kliver in på tuben och där sitter två snubbar som såg ut som tusen svåra år och deras konversation bestod mest av Brööööööööl och oklara ljud, plötsligt får dom för sig att gå av och den ena börjar skrika på den andra att resa sig upp å hänga med vilket han också gör. (bruden sticker ännu engång in - Men vad snackar du om nu? menar du dom som satt framför oss? Du var ju fullare än dom!!) Ett stort suck utbryter men inte fan ska man ge upp när man kommit såhär långt utan det är bara fortsätta krydda man vill ju inte svika boysen!! Iallafall, dom här två snubbarna ska ut men den ena snubblar precis vid dörrarna och hans polare ser ut att dö av lycka och ska precis brista ut i skratt!! Det enda problemet är att i samma veva som han öppnar munnen så orkar han inte hålla tillbaka den där spyan som har legat och dinglat hela tågresan utan han spyr ner hela sin polare som inte fattar någonting, när han tillslut lyckas resa sig upp droppar han lite sluddrigt kommentaren - Faän intääe nog meääd att jaajg snybblade, jaäg lyckkadääs spy neäär määj sjääelv!! (Nu kommer det förödande slutet... Boysen har precis fått sig en dos av helt okej krydd och är påväg att brista av skratt och börja dela ut highfives hejvilt, men en nejnejnejnej det ska ju självklart inte få hända tycker bruden nej hon känner sig verkligen tvungen att komma med ett fullständigt dödande inlägg i det hela - Men hörru, varför ska du alltid ljuga? Inget av det där hände ju, det var ingen som varken spydde eller snubblade. Dom gick ju bara ut sen såg vi dom ju inte mer! Skärp dig nu!). "kryddmördarrörelsen" fick det sista ordet, FAN!

Krydden drar igång med endast boysen närvarande: Fan boys ni vet förra helgen när jag och gumman drog hem från krogen så var jag fan med om det sjukaste på länge!! Det var helt sjukt!! Vi kliver in på tuben och där sitter två snubbar som såg ut som tusen svåra år och deras konversation bestod mest av Brööööööööl och oklara ljud, plötsligt får dom för sig att gå av och den ena börjar skrika på den andra att resa sig upp å hänga med vilket han också gör. Dom här två snubbarna ska ut men den ena snubblar precis vid dörrarna och hans polare ser ut att dö av lycka och ska precis brista ut i skratt!! Det enda problemet är att i samma veva som han öppnar munnen så orkar han inte hålla tillbaka den där spyan som har legat och dinglat hela tågresan utan han spyr ner hela sin polare som inte fattar någonting, när han tillslut lyckas resa sig upp droppar han lite sluddrigt kommentaren - Faän intääe nog meääd att jaajg snybblade, jaäg lyckkadääs spy neäär määj sjääelv!! Boysen har precis fått sig en dos av helt okej krydd och är påväg att brista av skratt och börjar dela ut highfives hejvilt, alla är i extas och skriker och skålar med varandra tills alla plötsligt tystnar för att lyssna på en ny krydd som är på ingång!

Aja välj själva vilken situation ni ser som skönast! Jag säger iaf DÖD ÅT "kryddmördarrörelsen"!!!

Seeeyaaaa / Leek

Kommentarer
Postat av: Amanda ♥

Jävligt frän blogg :)

2009-11-22 @ 12:42:43
URL: http://twistedfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0