Företagsfester

Att gå på företagsfest är lite som att skjuta sin granne i foten, ligga med hans fru och elda upp hans bil. Man vill göra det, men är medveted om att det lurar några konsekvenser bakom krönet, so to speak.  Men man gör det ändå, för man har sett fram emot det.  Ibland kollar man på hey baberiba istället med en påse chips, oftast deltar man på företagsfesten.

Jag anser att företagsfest borde vara förbjudet, eftersom det i princip är omöjligt att genomföra ett lyckat jobbpartaj.   Visst går det att måla upp ett drömscenario om den perfekta jobbfrassen, men det är bara en illusion.
Alla vill ju puckla på receptionisten i numero dos, men få är villiga att ta konsekvenserna, förlora jobb, bli anmäld, förlora fru och familj, få tänder inslagna och en kölapp till AMS.
Så därför är det få som gör det....Men ibland sker det och det är ju kul kan tyckas, men man får inte ha roligt åt det tycker chefen, man får inte prata om det som är kul.
Jag menar att allt som är roligt att göra,  som skulle vara roligt att göra på en företagsräka, kan man inte genomföra ostraffad. Det är totalförbjud på roliga saker, vilket gör det till en meningslös tillställning..
Hur många vill inte göra sånt man gör på en vanlig fest även på företagsfesten. Dra ett sträck från receptionistens vänstra bröst,  strypa praktikanten medan man våldför sig på henne, låsa in Kennet i en skrubb, och slå Anders på käften för att han håller på ÖIS i allsvenskan.
Chefen erbjuder befodran mot ett blåsjobb, lönesänkning om man inte hämtar öl åt honom, och säger åt Åsa att hon inte haft jobbet om hon så stora tuttar.

Men det är helt omöjligt, det händer bara på film och om det skulle hänta på företagsfrassen ute i Orminge så skulle 30 personers liv vara nerkört i betongen veckan efter....

Orkar inte skriva mer om skiten nu , blir för upprörd..

/Garlic


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0