AIR FRANCE 447

Jag fattar seriöst inte vad det är frågan om? Hur fungerar dagens teknik egentligen...

I dagens samhälle kan man hitta en indie som sitter i en grotta i afganistan och ta fast han för barnpornografi, hur funkar detta? Jo igenom att han har lämnat spår i form av ip-nr osv vilket gör det möjligt att veta var han sitter och småhäckar med brallorna vid knäväcken och handen på helt fel ställe när man kollar på små nakna barn.
Detta är ju sjukt jävla bra egentligen och visar ju klart och tydligt att vi idag är jävligt duktiga på att hitta saker!

Och efter att ha det överstående i åtanke kan man ju fan fråga sig hur i helvete man inte kan hitta ett plan stort som en fotbollsplan? Har man glömt bort att det kan vara bra om flygplanets delar kan skicka ut nån typ av signal som gör det lite lättare att hitta planet för tydligen är det ju bara den så kallade "black boxen" som för övrigt inte alls är svart utan röd iaf det är bara den på planet som sänder ut signaler. Och vid en olycka som denna så sprids ju planet rätt ordentligt och bara för att man hittar "black boxen" så hittar man ju inte kroppar och vrakdelar som kan vara bra att hitta. Jag menar bara att det finns en del att jobba på...

Något annat som är jävligt underligt är det där med alla sms som skickades ut ifrån passagerare, dom lyckade med att skriva saker som (jag älskar dig, du finns i mitt hjärta, hälsa alla att jag älskar dom mm) men två välutbildade piloter i planets cockpit lyckades tydligen inte med att trycka på en knapp för att sedan säga MAYDAY, MAYDAY och vad det var som strulade.

/LEEK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0