Sommar

Sommarn är jävligt bra för då får alla som är sjukt sköna också göka sjukt mycke och ha nått så sjukt kul precis hela tiden! eller?

En "perfekt" sommardag!:

Man vaknar upp lite halvtrasig på lördagen efter att ha haft en sånn sjukt skön kväll dagen innan som man inte kommer ihåg ett piss av, men som tur är plockar man fram mobilen och efter 30 minuters läsande av fyllesms har man pusslat ihop en sissodär 1% av gårdagen! Det man kommer fram till under frukosten som består av tre frukost-shotar (tequila gold från farsans spriskåp) en tre dagars gammal munk samt en halv redbull som användes till groggarna under gårkvällen är att man definitivt inte fick ligga. Om det var pågrund av dom där knackigt utformade fyllesms.en eller om det kanske var som 4 av dom 15 som svarade sa -jag vill inte ha dig fyllesvin!! självklart utformat på ett lite finare och fjantigare sett det är en fråga man självklart inte ens orkar fundera över för det blir ju en ny fest ikväll och jävlar vad det blir ligga då!

Efter den stadiga frukosten så börjar telefonen gå varm till polaren, och varm går den för att han vägrar svara! Efter 10 ggr kommer man tillslut fram och får då utstå en rejäl utskällning för om det är något man inte gör så är det fan att ringa mitt under ett pågående bakisgök. När ens polare lugnat ner sig lite bestäms det att man möts upp utanför systemet om 5 minuter för att inhandla lunch! när man kommer ut ifrån systemet med två flak var och två påsar liggandes på flaken så droppar man av en del hos polaren som lovat en jävla förfest lite senare för att sedan fylla ett par påsar med bärs dvs dagens lunch nere på beachen! Efter en tung promenad och svettigare än efter ett träningspass på globens is så ser man direkt vart man ska slå sig ner, för ca fem cm ifrån beachens skönaste brudgäng ligger det 6 grabbar som brottas och spänner biccarna i allra bästa försök att få brudarna till höger att förstå att det är just dom som dom bör ligga med ikväll! Man halsar snabbt en bärs och springer mot högen fylld av adrenalinfyllda grabbar och hoppar rakt in för att visa brudarna att även man själv är grymmast i världen!

Efter 4 timmar på stranden och indianfull med en kropp som liknar danska flaggan är det dags att röra sig mot förfesten, inte för att solen har slocknat eller för att alla andra på stranden börjar lämna stället utan helt enkelt för att drickan är slut. Till alla grabbars glädje får man reda på att en snubbe i gänget har lyckats övertala brudarna brevid att hänga med till lyan en bit bort för att förfesta vilket skapar en enorm glädje i gänget och ryggdunkar samt high-fives utdelas hej vilt bland boysen! Nu bär det av rakt in i dimman, förfesten sätts igång och det dricks och raggas från alla håll förutom från brudarna förstås för alla vet ju att fina flickor varken dricker eller raggar... klockan slår plötsligt 11 och det blir ett jävla hålligång för nu ska frissor fixas och den sista drickan ska svepas och det fort för två taxibilar står och tickar utanför och väntar på att få stjussa ett skönt gäng in till city där det ska hittas gummor som är villiga att göra det mesta in på småtimmarna, en kvart senare är taxibilarna proppade med fulla grabbar som vill ute på grönbete och erövra sitt byte.

När boysen droppas på stureplan för gummorna tackade snällt nej till att följa med gänget ut på stan så behövs det tre ställen för att alla ska komma in och efter en halvtimme är hälften utslängda och lämnade åt slumpen för åker man ut då får man fan själv se till så att man antingen surrar in sig själv eller så börjar man helt enkelt sms.a varenda gumma på luren för att få komma på nån skön fest i utkanten av stan! Klockan 3 när stället stänger är det allt som oftast ingen som lämnar stället för då bör alla ha åkt ut och ringt runt och kollat vart resten av grabbarna är vilket resulterar i att dom flesta möts upp igen på den sjukt sköna festen i utkanten av stan vilket i verkligheten faktist består av en massa fyllon och deckade personer i var och varannan buske i trägården och inte alls är så sjukt skön som man fick höra per telefon 20 minuter tidigare. Men fan man får ju inte vara så kräsen så man går fram till den närmsta bruden som kämpar för sitt liv för att hålla sig på fötterna, att man själv kämpar lika mycket skapar enorma problem när man ska hälsa på varandra och eftersom man lever efter mottot "bro's before hoe's" så släpper man självklart hennes hand direkt när man ser ens polare en bit bort och hoppar rakt på han för att starta en brottningsmatch ute i trägården detta får snabbt resten av grabbarna reda på inne i huset vilket gör att alla skrikandes springer ut och joinar brottningsmatchen! Nångång runt 6 har man slocknat på en soffa inne i huset med ett mördar grepp runt en brud som vill precis allt annat än att ligga där och skeda med en själv och vaknar sedan upp med världens betongskalle och sätter sig med mobilen i högsta hugg för att reda ut vad som hände igår och hur i helvete man hamnade på en soffa med Quasimodos tvillingsyrra i utkanten av stan!

Ha en skön sommar /LEEK

Kommentarer
Postat av: issa

thnx my babää

2009-07-16 @ 22:21:36
URL: http://issanylander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0