Södermalm!

Jag tänkte nu pissa lite i Blondinbellas ansikte eftersom hon allt för ofta klagar på det finaste Stockholm har dvs stadsdelen Södermalm!

Vad gör då Södermalm så mycket bättre än andra stadsdelar i Stockholm, svaret är egentligen betydligt lättare än man kan tro för Söder har allt och så mycket mer än andra delar av Stockholm. Allt på söder är verkligen inte så jävla ytligt som på andra ställen! Här på söder kan du sätta på dig kläderna som ligger närmast sängen och sen sätta dig med ett gäng polare på krogen utan att nån stirrar sådär konstigt på dig, här på söder finns precis allt. Det finns affärer så det räcker och blir över, det finns schysta ställen att ta en kaffe på, det är nära till vattnet var du än bor vilket är jävligt skönt på sommaren, du kan hitta ställen där du kan vara för dig själv trotts att folk flockas hit vilket inte är så konstigt och du har krogar som är underbara!

Men som sagt Blondinbella och alla ni andra "dagens outfit-bloggare" sitt gärna nån annan stanns än på Söder jag mår varken dåligt eller tycker att det är synd på nått sätt utan tvärtom, därimot kan ni ju räkna med att jag och mina vänner kommer bomba sönder eran älskade innekärna både en och två gånger på diverse helger bara för att visa hur man krökar på riktigt och inte hur man smuttar på svindyra drinkar och jätte "chicca" glas med chaaampagne!

Ja JAG vill leva JAG vill dö på Sööööööder! /LEEK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0