Singel!

När jag var ynge någonstanns runt 7-8 år så fanns det en man i min närhet vars livstil var den jag beundrade mer än allt annat, denna man var min pappas gamla vän och min systers gudfar. Han var singel, bodde i en tvåa på söder och gjorde precis vad han kännde för, han var ju trottsallt singel och hade inte någon eller något som han behövde rätta sig efter. Det var nog friheten i hans liv som jag beundrade mest, jag menar han kunnde göra precis allt utan att bry sig om vad nån annan sa eller tyckte. Ville han gå ner på krogen en tisdag och kröka ner sig trotts att han visste att det var jobb som gällde dagen efter så kunnde han skita fullständigt i det för där hemma fanns det endock ingen som satt och bara väntade på att ge honom en rejäl moralkonsert i vardagsrummet, han kunnde helt enkelt bara raggla hem vid 1, sätta klockan och sen slockna i en obekväm position på sängen med hela outfiten på sig. För vafan smällarna dom kan man ta imorrn det är ju inget man ska oro sig för när man har roligt, hade han lite tur kanske han tillochmed fick med sig en donna som vill dela säng med han för natten!

När jag själv ser vad jag har skrivit så förstår jag faktist varför jag alltid sa till mina föräldrar -När jag blir stor ska jag också vara SINGEL!

Men det är ju också det som är grejen, just det lilla jag då såg som att vara singel var bara det positiva.
Jag såg aldrig baksidan av det liv han levde/lever utan tänkte bara på att man aldrig upplever något bråk med någon och aldrig behöver försvara sitt betende eller hur man tänker på saker och ting. Men ju äldre jag har blivit desto mer har jag ändrat min uppfattning kring detta, jag ser absolut inte ner på folk som lever ett singelt liv men därimot så tror jag inte att jag skulle klara av det för ensamhet är det värsta jag vet. Visst vissa tillfällen vill man ju bara vara för sig själv men nu pratar jag mer om helheten, jag vill inte komma hem vareviga kväll och mötas av ett tomt och nersläckt hem totalt utan liv.
I längden så vill jag inte leva ett bekymmersfritt liv! Utan lite turbulens skulle bara liva upp stämningen och det är ju faktist aldrig fel, lugnt blir i längden bara tråkigt och tråkigt vill man ju inte ha det!

Cheers from LEEK

Kommentarer
Postat av: issa

Du har himla rätt tobbi..=)

2009-07-02 @ 20:06:57
URL: http://issanylander.blogg.se/
Postat av: LEEK

Ja det är lite av min grej, att ha rätt alltså :)

2009-07-02 @ 21:46:42
URL: http://leek.webblogg.se/
Postat av: issa

haha luugn nuuu:D

2009-07-03 @ 10:51:56
URL: http://issanylander.blogg.se/
Postat av: LEEK

That's only the true and that's the way it is :)

2009-07-03 @ 14:59:17
URL: http://leek.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0