Innebandy?!?!

Om det finns en sport någonstanns i världen som är mer fjollig och mer ickesport en den såkallade "sporten" Innebandy så får ni gärna skicka ett PM till LEEK@skräppost.se... För tro mig det finns förhelvete inte!!!

Att kalla en aktivitet där man inte får röra varandra utan att motståndarna tilldelas någon typ av fördel för sport är för mig ett stort jävla skämt! Alla som spelar innebandy är antingen bögar eller så har dom varit totalt värdelösa på allt dom gjort innan och helt enkelt inte haft något annat alternativ än att spela innebandy för där får man vara hur kass som helst och dom som är bäst är dom som kan snurra en boll i en såkallad zorrorörelse precis samma rörelse som bögar använder för att hitta rätt till dajmkrysset i mörker. Jag kanske låter sjukt bitter över just innebandy men det är för att det är en sån tråkig sport, jag har själv kört innebandy men då har det varit med hockeyspelare och då är allt det som inte är tillåtet i "riktig" innebandy tillåtet dvs tacklingar, lyfta klubban och allmänt hårt spel. När innebandyförbundet ändrar reglerna så att man faktist får röra vid varandra då ska jag ändra min uppfattning angående denna sport och som en vän till mig sa -Hur fan ska man kunna respektera en sport där målvakterna sitter på knä??!!

Nää fyfan skärp er börja tacklas lite, spela lite tufft och sluta böga er med era zorrofinter så normala människor faktist får lust att se er spela.

En gång innbandy alltid INNEBANDY!! detta citat skall definitivt inte ses som något positivt utan fullständigt tvärtom, så har du som läser detta någonsin funderat på att börja spela innebandy? Ställ dig då framför spegeln, slå till dig själv ett par gånger riktigt rejält sen går du ut till farsan som troligtvis sitter djupt ner i soffan med ett antal tomburkar framför sig och säg till han att du ska fan lira hockey eller någon annan häftig sport så att du gör farsgubben din lite stolt!!

So long suckers! /Leek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0