Hej!!

Jaaaaaaa jag vet vi är sämst, vi skriver inget och vi är riktigt tråkiga när vi väl skriver.. ELLER? För snälla sluta skicka alla dessa privata mail om att vi ska uppdatera, det kommer !!!

Sitter just nu och kollar på 6an och Paris Hilton flashar kroppen och tro mig när jag säger att hon har en förjävla skön rumpa!..

Aja iaf tänkte babbla lite kort om det så kallade "snö kaoset". Helt allvarlig vad är problemet egentligen har människan aldrig sett snö förut, vi bor ju för fan i Sverige det är faktiskt fullt normalt att det snöar på vinter och NäHä kan det bli halt på gator och trottoarer då?? Jaaa det kan det faktiskt.. Är riktigt trött på att höra folk säga att -Ååå det är så halt blablabla... Vafan det är väll inte nån som har tvingat er att gå i 20cm höga klackar ellerhur? Kan ni inte bara svälja eran jävla stolthet och smacka på er ett par sneakers eller liknande och kanske gå lite lugnare med tanke på att det faktiskt kan vara halt och samma jävla visa gäller på gatorna bara för att man har kastat på dubbfrassar på bilen så betyder inte det att däcken aldrig spinner och att man har 100%fäste. Så krockar man och skyller på halkan så är man fan dum i hela jävla huvet! PUNKT SLUT.. blir arg nu och orkar inte skriva mer....

Tjubruuuu /Leek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0