Livets mening!

Ni kanske undrar vad meningen med livet är läs noga å tänk ordentligt!

Meningen med livet är ett liv med mening!..

Definiera detta på ditt sett, se det som du vill se det och tänk noga på hur du ska göra för att just du känner att du lever ett meningsfullt liv för när du känner det då har du även hittat meningen med livet och kommer en vacker dag att dö lycklig och veta att du fått ut allt av din tid på jorden!

Ett litet måbratips!!
Ifall ni inte visste det så är det så att hjärnan endast kan bearbeta en enda tanke i taget. Ni kan ju försöka själva om ni inte tror mig försök att tänka på två helt olika tankar samtidigt... Funka inte så bra vah? Nää och detta är inte negativt på ett enda sätt som jag ser det iaf. Nu till tipset! Jag tror att alla har gått runt och tänkt negativa tankar någon gång men sluta upp med det, för varenda gång du tänker en negativ tanke bryter du ner dig själv mer än vad du tror och nu kommer det fiffiga med att hjärnan bara kan bearbeta en tanke i taget för tipset går ut på att helt enkelt tänka på en positiv tanke såfort du märker att du börjar tänka negativt. Det spelar ingen roll vad du tänker på bara det är en positiv tanke den behöver inte ha något samband med den negativa tanken att göra det viktiga är att den är positiv och fortsätt utöva denna metod för varje gång en negativ tanke kommer upp. För hjärnan är en otrolig maskin och tillslut efter träning kommer den själv att veta vilka tankar du tillåter och inte tillåter, ta helt enkelt kontroll över dina tankar låt inte tankarna kontrollera dig!!

Det låter kanske simpelt och ruggigt löjligt men testa iaf och är du inte nöjd så skit it da, gå runt å var bitter å sur för det är ju så jädrans kul! :)

En annan sak ni bör tänka på är att följa era drömmar och inte andras, jag säger inte att ni ska var egoister och skita i eran omgivning TVÄRTOM. Men för att kunna hjälpa andra människor så måste du först hjälpa dig själv, för att kunna älska någon måste du först älska dig själv osv. Varje sekund du ägnar åt någon annans drömmar stjäl tid från dina egna, glöm aldrig det!

so long fuckers /Leek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0